1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: nowotwór płuca prawego |
lucyna sta
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5644
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-10, 20:36 Temat: nowotwór płuca prawego |
Czy zła saturacja może być przeszkodą w wykonaiu biopsji? |
lucyna sta
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-10, 20:20 Temat: nowotwór płuca prawego |
Dziękuję bardzo, tego się właśnie obawiałam, mam jeszcze pytanie ,czy można podjąć leczenie chemioterapią nie wiedząc dokładnie jaki to rodzaj zmian np. nie wiedząc czy to drobokomórkowy czy też nie? |
lucyna sta
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-10, 12:00 Temat: nowotwór płuca prawego |
Witam ponownie wszystkich forumowiczów. Założyłam nowy temat ,ponieważ dotyczy on już innego problemu. U mamy mojej koleżanki wykryto na prześwietleniu guza płuca prawego.Dwa razy z powodu badań i nawracajacej wysokiej goraczki była w szpitalu .Miała dwa razy robiona bronchoskopie ,wynik był negatywny. Lekarz rodzinny radzi aby nie robić już więcej bronchoskopii ,bo prawdopodobnie następna też nic nie wykaże ,a szkoda męczyc pacjęta
Proszę o zinterpretowanie wynikow które zamieszczam nizej i ewentualnie jakies rady ,będę bardzo wdzięczna.
[ Dodano: 2011-02-10, 12:42 ]
wyniki badań
[ Dodano: 2011-02-10, 12:45 ]
wkleiło się dwa razy, a miało być to: |
|
|